Primul schimb gratuit indiferent de motiv. livrare în 1-3 zile lucrătoare. comandă cu încredere!

Viața cu copii și animale de companie

după Sofazip Romania
Viața cu copii și animale de companie

Este minunat să ai un copil, este minunat să ai un animal de companie. Dar cum te descurci cu murdăria? Știu cum e, nu-mi spune! Dificil!

Din aceste motive, dar și din altele pe care nu le mai enumerăm aici, trebuie să ne amenajăm și să ne organizăm casa astfel încât curățenia să nu fie o corvoadă.

Amenajarea interioară a propriei case este un aspect extrem de important pentru starea de spirit pe care o avem în fiecare zi. În mod inevitabil, locul în care petrecem cea mai mare parte a timpului își pune destul de ferm asupra noastră. De aceea, trebuie să acorzi o atenție sporită stilului de design interior pentru care optezi, pentru a te putea bucura de confortul pe care îl meriți.

Provocările pe care copiii și animalele le aduc în viața ta

 Atunci când este vorba de apariția copiilor sau a animalelor de companie în familie, designul interior tinde să sufere niște modificări, pentru a se adapta corespunzător noilor nevoi. Automat, trebuie să acordați o atenție mai mare obiectelor care pot deveni periculoase și plasarea acestora în spațiu, dar și să protejați piesele de mobilier de eventualele incidente.

 Copiii văd totul într-o perspectivă mult mai ludică, ceea ce înseamnă că întreaga casă se poate transforma foarte ușor în terenul lor de joacă. În urma micilor năzbâtii nevinovate, rezultă adesea stricăciuni care pot fi destul de costisitoare.

 De asemenea, nici viața cu un animal de companie nu este prea simplă. Atât câinii, cât și pisicile lasă adesea păr în casă pe toată durata anului. În plus, dacă experiența cu animalul de companie este recentă, acomodarea poate fi o adevărată provocare până acesta se obișnuiește cu noul mediu de viață și se conformează „regulilor” casei.

Cum organizezi locuința pentru a-ți fi mai ușor 

 În ciuda apariției unor provocări de-a lungul timpului, există câteva metode care transformă organizarea sau reorganizarea spațiului într-un procedeu mult mai simplu. Nu este suficient doar să alegeți piese care vă plac, ci să luați în calcul inclusiv caracterul funcțional și durabilitatea.

 Cel mai indicat este să te orientezi către produse calitative, care sunt investiția ideală pe termen lung, deși costul inițial poate fi mai ridicat. De asemenea, materialele și finisajele trebuie realizate într-o manieră calitativă, pentru un aspect estetic îngrijit. Nu în ultimul rând, atunci când aveți copii mici sau animale de companie este extrem de important ca toate suprafețele să poată fi igienizate corespunzător, nu doar pentru a curăța murdăria, dar și pentru că acumularea de particule de praf sau acarieni în exces poate deveni dăunătoare celor mici, provocând efecte nocive asupra sistemului respirator.

Sfaturi pentru a menține casa curată

 În ceea ce privește menținerea curățeniei și ordinii în locuință, igienizarea periodică este absolut necesară. În timp ce pardoseala, mobila sau chiar și geamurile pot fi curățate mai ușor, există și anumite piese de mobilier din casă care sunt greu de curățat.

 Un astfel de exemplu este canapeaua. Pentru a realiza o igienizare corecta este nevoie la a apela la servicii profesionale, care au un preț destul de ridicat. În plus, mai ales cele din material textil sunt predispuse la pete, iar cele din piele la zgârieturi care strică total aspectul. Pentru a evita obținerea unui efect neplăcut și a preveni murdăria, puteți opta pentru varianta utilizării huselor de protecție.

Pentru o protecție sporită, îți recomandăm huse impermeabile canapele, care vor fi cu siguranță un real sprijin pentru familiile cu animale de companie sau copii. Acestea sunt extrem de ușor de instalat, sunt realizate din materiale calitative, care pot fi spălate foarte ușor la mașină și arată extrem de bine. De aceea, pot fi soluția perfectă chiar și pentru canapelele deteriorate, asupra copiii sau animalele de companie și-au lăsat deja amprenta!

Cu ajutorul unor huse îți poți reînnoi canapeaua, pe lângă rolul protector pe care îl are în lupta cu praful și cu părul de animale. Aceasta este și o metodă ușoară de a schimba aspectul unui obiect de mobilier.

by Sofazip Romania

Popular Posts

Instagram

Urmărește-ne

Newsletter