Transport Gratuit la comenzi de peste 250 Lei. Schimbarea Gratuită a produsului. Comandă cu încredere!

Cum returnez/schimb?

Ai dreptul deplin sa returnezi produsul cumparat in timp de 14 de zile de la primirea coletului (dreptul de a renunta la comanda). Serviciul de schimbare gratuita a produsului este valabil tot in acest interval.

Nu trebuie sa dai motivul returnarii (renuntarii), desi am fi recunoscatori pentru o astfel de informatie - o vom folosi pentru a crea si a va oferi ceea ce ati dori si pentru a imbunatati calitatea serviciilor.

Costul de transport tur-retur pentru al doilea schimb in intervalul de timp mentionat anterior este de 40 lei.

Costul de transport in cazul in care firma noastra solicita ridicarea coletului de la dumneavoastra este de 20 lei.

Costul de transport in cazul in care coletul este expediat prin FAN COURIER cu plata la noi este de 30 lei.

 

*IN CAZUL DIMINUARII VALORII PRODUSULUI (LIPSA COMPONENTE, DETERIORARE CE POATE FI REMEDIATA, LIPSA GEANTA DEPOZITARE, DETERIORARE/LIPSA BURETI FIXARE, ETC) - SE RETINE 30% DIN VALOAREA PRODUSULUI.

 

*SE REFUZA RETURNAREA LUI IN CAZUL IN CARE ACESTA ESTE DETERIORAT IREMEDIABIL, URMAND SA PRIMITI PRODUSUL INAPOI PE CHELTUIALA DVS.

 

CUM SA RETURNEZI PRODUSELE?

 

Pentru realizarea returului (returnarea comenzii) ai 14 zile de la data primirii coletului. Nu uita sa atasezi coletului factura sau bonul fiscal si sa nu rupi eticheta produsului. Banii iti vor fi rambursati in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului.

Completeaza formularul de retur de pe site (in subsolul site-ului, pagina "Formular de retur"), impacheteaza produsul returnat si impreuna cu originalul sau copia bonului fiscal (sau facturii), trimite-l la adresa: Strada Mahmudiei, Nr. 55, Camera 1, Cod Postal 820057, judet Tulcea, oras Tulcea.

Atentie: este posibil returul coletului personal, la sediul firmei. Banii iti vor fi rambursati in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului.

Ai grija de coletul tau! Pentru siguranta produselor, iti recomandam sa alegi firme de curierat sau sa trimiti coletul solicitand confirmarea primirii.

Iti vom fi recunoscatori daca produsul va fi impachetat in ambalajul original al producatorului.

 

Tine minte:

- Returnarea o faci pe cost propriu, cost care nu va fi rambursat.

- Esti raspunzator pentru diminuarea valorii produsului, ca urmare a utilizarii lui intr-un mod care trece peste cel necesar pentru a constata caracteristicile functionarii produselor.

- Nu uita sa atasezi originalul sau copia dovezii de cumparare (bonul fiscal sau factura).

- Termenul returnarii platii poate fi de pana la 14 zile de la primirea returnarii in depozitul SOFAZIP.RO sau de la livrarea de catre tine a dovezii returnarii lui, avand in vedere care din intamplari va avea loc mai devreme, in baza legislatiei in vigoare.

- Daca comanda a fost platita la livrare, lasa-ne numarul contului in care trebuie sa transferam banii. Daca ai platit online, iti vom rambursa suma prin transfer bancar.

- Nu ne trimite colete "cu plata la livare" – nu avem posibilitati tehnice de a primi un astfel de colet.

- Avand in vedere siguranta coletului si timpul de livrare al acestuia, sugeram sa trimiti produsele printr-o firma de curierat.

 

ATENTIE!

 

*In cazul in care produsul retur trimis de dumneavoastra a ajuns desigilat / deteriorat / rupt in depozitul nostru, acesta va fi refuzat si intocmit un proces verbal, urmand ca firma de curierat sa stabileasca vinovatul si modul de despagubire, daca va fi cazul. Drept urmare, ambaleaza bine produsul pentru a evita astfel de neplaceri!

*Daca produsul returnat se afla intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, iti va fi solicitata contravaloarea readucerii acestuia in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului la mana a doua. Daca nu esti de acord cu aceasta taxa iti va fi reexpediat produsul, pe cheltuiala ta. Acesta clauza se aplica conf. O.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 34/2014 art. 2 lit.e.

 

RECLAMATII

 

Pentru toate produsele cumparate din magazine, ai drepturi in ce priveste defectele care certifica incompatibilitatea produsului cu contractul timp de doi ani de la data cumpararii, conform legislatiei in vigoare cu privire la drepturile consumatorului.

 

Dupa ce ati completat si trimis catre noi formularul de retur din pagina "Formular de retur", puteti impacheta si trimite produsele impreuna cu factura la adresa: Tulcea, jud Tulcea, strada Mahmudiei, nr 55. Puteti trimite cu orice firma de curierat doriti. NU trimiteti produsele prin Posta cu aviz de ridicare, produsele NU vor fi ridicate. 

Asigurati-va ca produsele nu au suferit niciun defect, iar pachetul este complet!

Dupa ce primim returul in depozit, acesta va fi identificat dupa factura din colet. Veti fi notificat printr-un e-mail de receptionarea sa, iar banii vor fi restituiti in cel mult 14 zile de la primirea e-mail-ului.