Transport Gratuit la comenzi de peste 250 Lei. Schimbarea Gratuită a produsului. Comandă cu încredere!

O casă de vis, relaxantă dar și utilă

după Sofazip Romania
O casă de vis, relaxantă dar și utilă

Atunci când ne gândim la casa de vis pe care sperăm să o avem cândva, ne imaginăm întotdeauna un decor superb, în stilul de design interior pe care îl îndrăgim cel mai mult și care ne reflectă cel mai mult personalitatea. De cele mai multe ori, aspectul este pus pe un loc fruntaș din punctul de vedere al importanței, surclasând caracterul funcțional.

Totuși, cel din urmă nu trebuie să fie nici pe departe exclus sau neglijat. Trebuie să ai în vedere că cele două pot fi îmbinate și că nu trebuie să aștepți pentru casa din visuri. Îți poți transforma propria locuință în casa visurilor tale prin câteva detalii!

Poți amenaja un loc pentru relaxare și reculegere în casă sau afară (pe terasă, pe balcon sau în grădină).

Spre exemplu, poți amenaja un spațiu multifuncțional, perfect și pentru zilele călduroase, dar și pentru cele răcoroase. Zilele toride de vară le poți petrece într-un astfel de spațiu amenajat ferit de arșița soarelui. După cum poți petrece serile reci de toamnă în fața unui vin fiert și a unei cărți bune, într-o ambianță plăcută dar totodată utilă.

Poți opta pentru un spațiu colorat folosind plante din belșug, sau poate îți dorești un spațiu minimalist cu câteva obiecte dragi ție.

Amenajare pe gustul tău

Dacă nu ești mulțumit de spațiul în care locuiești deja, este clar că ar trebui să schimbi ceva. Spațiul în care petrecem cel mai mult timp își lasă semnificativ amprenta asupra stării de spirit din fiecare zi și influențează, deci, calitatea vieții de zi cu zi, pentru care nu ar trebui să faci compromisuri.

Disconfortul în propria casă apare cel mai des ca rezultat al unui design interior care nu ne atrage sau nu mai este reprezentativ pentru personalitatea noastră sau chiar datorită caracterului nepractic, care transformă curățenia și întreținerea într-o mare povară.

Pentru a soluționa această probabil, trebuie să te gândești ce îți place deja la casa ta și ce ai dori să schimbi. Făcând această delimitare chiar de la început, vei realiza mai ușor care sunt schimbările care ar trebui realizate pentru un rezultat chiar pe gustul tău.

În primul rând, asigură-te că te ocupi cu succes de primul aspect – totul să fie perfect pentru tine din punct de vedere estetic: nuanțe, modele, forme, texturi. Eliminând ceea ce te face să te simți incomod și adăugând piese la modă care te reprezintă acum, în prezent, vei fi din ce în ce mai aproape de casa ta de vis.

Relaxare fără grija murdăriei

În al doilea rând, și imposibilitatea de a realiza igienizarea periodică într-un mod facil și eficient poate deveni un factor de stres care să creeze o stare de stres și incomoditate în raport cu propria locuință.

Spre exemplu, canapelele și fotoliile se numără printre piesele care sunt cel mai greu de curățat și întreținut, dar și care au un design de care ne putem plictisi destul de ușor. Pentru a rezolva ambele probleme, puteți opta pentru achiziționarea de huse pentru fotolii sau pentru canapele. Pe lângă protecția suplimentară și suportul pentru o păstrare frumoasă și estetică în timp a materialului original, acestea transformă curățenia într-un proces mult mai simplu și pot constitui în același timp detaliul de originalitate care lipsea până acum din casa ta!

Un obiect atât de simplu te poate ajuta să fii mult mai relaxat în propria casă și să nu te mai îngrijorezi mereu în privința murdăriei. 

Casă practică - casă curată

Prin urmare, optarea pentru piese practice, care sunt în același timp la modă, ajută extrem de mult la păstrarea curățeniei în casă și implicit la o stare de spirit mult mai degajată și mai confortabilă.

Nu trebuie să uitați ca o casă de vis nu arată doar bine din punct de vedere estetic, ci este în același timp practică și extrem de funcțională. Întreținerea nu trebuie să reprezinte o povară, iar tu meriți să te bucuri de confort în fiecare zi!

by Sofazip Romania

Popular Posts

Instagram

Urmărește-ne

Newsletter