Primul schimb gratuit indiferent de motiv. livrare în 1-3 zile lucrătoare. comandă cu încredere!

Decorațiuni de efect cu printuri personalizate

după Sofazip Romania
Decorațiuni de efect cu printuri personalizate

Există câteva decorațiuni de efect care pot schimba radical înfățișarea unei case. Poți astfel să personalizezi ușor locuința apelând la unele trucuri folositoare.

Ce decorațiuni alegi pentru un  plus de efect în locuință?

Dacă vrei să oferi casei tale un aspect deosebit cu bani puțini poți s-o faci simplu, recurgând la astfel de idei pe care noi vi le propunem în continuare.

Decorațiunile au puterea magică de a-ți transforma complet casa, de aceea când simțim nevoia unei schimbări, ar fi bine să apelăm cu încredere la ele.

Iată câteva idei simple, dar de efect:

  • - rame foto multiple
  • - plante de interior
  • - veioze art deco
  • - tablouri canvas
  • - huse printate pentru canapele și scaune
  • - draperii cu imprimeuri
  • - vaze cu flori
  • - figurine din bronz

Referindu-ne astăzi îndeosebi la printuri, ele aduc un plus de prospețime casei, reușind ușor să transforme o locuință anostă într-un chic.

Atât în materie de stil vestimentar, cât și în ceea ce privește designul interior, așteptările clienților au crescut considerabil de-a lungul timpului, ceea ce a determinat automat o adaptare a producătorilor la cerințele pieței. Prin urmare, nu este de mirare că vedem tot mai des piese unice, care depășesc un aspect clasic și anost.

Imprimeurile au devenit extrem de la modă deoarece sunt capabile să personalizeze un obiect, conform preferințelor cumpărătorului, reflectând o mică parte din personalitatea acestuia. 

Acestea sunt extrem de originale, variind de la modele simple în dungi de exemplu, la modele ceva mai complicate, care îmbină mai multe nuanțe, mai apropiate cromatic sau de ce nu chiar puternic contrastante.

Materiale pretabile a fi personalizate cu printuri

Din păcate, nu chiar orice material poate fi personalizat. Imprimeurile arată mai bine pe țesături sintetice. Un astfel de exemplu este spandexul, care este un material extrem de rezistent și durabil în timp, care își păstrează aspectul frumos chiar după câțiva ani. Este cunoscut pentru elasticitatea mare și aspectul lucios, care arată extrem de atractiv pe piesele de mobilier.

Prin urmare, acesta este extrem de utilizat în realizarea de piese decorative pentru locuințe precum huse printate pentru canapea, fotolii sau scaune. Fiind vorba de un material cu atât de multe proprietăți, pe lângă aspectul estetic inedit, acesta va oferi mobilei protecția necesară.

Tehnici de printare 3D din industria mobilei

Una dintre cele mai moderne tehnici în materie de obținere a imprimeurilor este printarea 3D. Acest procedeu a început să prindă contur în jurul anilor 1980 și a fost introdus și în țara noastră de câțiva producători. Deși începutul a fost destul de greoi, în prezent, tehnologia imprimării 3D a devenit extrem de dinamică și a fost adoptată la din ce în ce mai multe domenii

Tehnicile utilizate sunt diverse, dar toate au la bază un principiu comun. Funcționează pe baza unor rășini sintetice care la expunerea la lumini ultraviolete se solidifică prin fotopolimerizare.

 Rezultatele obținute sunt incredibile și arată extrem de frumos într-un ansamblu de design interior.

Personalizează-ți locuința într-un mod original

Este normal să îți dorești să îți poți numi propria locuință un loc original, care îți definește personalitatea în procent 100%. Pentru a atinge acest obiectiv, o opțiune este achiziționarea de produse personalizate. Deși există și produse clasice, în culori uni extrem de frumoase și elegante, acestea sunt mult prea utilizate și pot arăta destul de monoton.

Mai ales dacă stilul în ceea ce privește decorul casei în ansamblul său este unul mai simplu, puteți folosi câteva imprimeuri fără probleme. Fie că alegeți să personalizați câteva piese decorative mici precum fețele de pernă pentru canapea sau dormitor, sau de ce nu piese mai mari, de la husele pentru scaune la husele pentru canapea, nu puteți da greș cu imprimeu care îmbină armonios forme geometrice.

Formele geometrice arată extrem de cool și conferă un efect vizual extrem de plăcut. Există atât imprimeuri complicate, cât și ceva mai simpli care pot fi mai ușor de asortat în orice situație. Deși sunt extrem de populare, acestea nu sunt singura alegere disponibilă. Aproape orice poate deveni sursă de inspirație în realizarea unui imprimeu și poate schimba radical o cameră!

Nu ezitați să experimentați și să dați periodic un refresh propriei case, pentru a nu vă plictisi niciodată și a vă bucura la maxim de locul în care petreceți cel mai mult timp!

by Sofazip Romania

Popular Posts

Instagram

Urmărește-ne

Newsletter